מיקסר ידני או מיקסר שולחני?
אומרים שבשביל לבשל ארוחה טובה, צריך מטבח מצויד בכל טוב, ויודע כך שף מקצועי וכל טבח חובב, שמטבח מצויד היטב, זה מטבח שמצוייד באחד מדגמי המיקסרים החדישים והמובילים בתחום. אין זה מקרי, כפי שנראה בהמשך המאמר, למיקסר יש שימושים רבים והוא בעל חשיבות רבה בתהליך הבישול והאפייה. זו הסיבה שכל שף וכל טבח דואג שיהיה לו לפחות מיקסר אחד במטבח.
ברוב מטבחי ישראל השונים ניתן למצוא שני סוגי מיקסרים מרכזיים ופופולריים:
* המיקסר הידני - מדובר על מיקסר, יחסית פשוט, שיש לאחוז בו בזמן העבודה והוא מקציף ומערבל. הוא נחשב למיקסר פשוט יותר מאחר והוא מצריך מאיתנו לאחוז בו בכל זמן העבודה. עם זאת היתרון שלו, שניתן לנייד אותו בקלות (מה שאומר שניתן להשתמש בו בקערות מסוגים שונים), הוא קל משקל ופשוט לעבוד איתו.
* מוזמנים להתרשם ממגוון הדגמים החדישים שלנו בקטלוג המיקסרים המיוחד באתר.